Solidair Live tour 2009 - Frisse duik in het groen!

Maak zaterdag 6 juni kennis met Solidair en aangesloten bedrijven in Wageningen

groepVereniging Solidair is al 35 jaar bezig met het in praktijk brengen van een duurzame, solidaire economie. Bij Solidair wordt door de onderlinge verbondenheid kracht gecreerd.  Zo zijn we in staat eigen instrumenten te ontwikkelen, zoals een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zelfstandige ondernemers (betaalbaar en ethisch).  We staan elkaar bij met advies en financiële steun in (economisch) moeilijke tijden. Momenteel wordt onderzoek gedaan naar een  eigen pensioenvoorziening.

  

Solidair is er voor bedrijven, woonverenigingen en non-profitorganisaties die bewust, sociaal, duurzaam en betrokken in het leven staan.

  

tour nijmegen 2Na eerdere bezoeken aan Utrecht en Nijmegen staat nu de deur voor je open  bij bedrijven in Wageningen en omgeving.  Er zijn diverse presentaties onder andere bij  Wereldeetwinkel Vreemde Streken (onderneming van het jaar 2008 in Wageningen), biologische tuinderij De Stroom en zal één van de aangesloten bedrijven je uitdagen tot creativiteit en actie. Een lunch en diner markeren het begin en einde van de dag.  De tour start om 12.00 uur vanaf 17.30/ 18.00 uur  diner.  Kosten: 10 euro (inclusief eten)

  

Aanmelden via:

  
flijer vrkant 6 juni 090000