Ontmoet ons, whenever you like!

  ontmoet ons goed

 


Geinteresseerd in Solidair? Wil je meer weten wat we doen, hoe en met wie? We bieden je een korte en compacte introductie, waarbij je de mensen achter Solidair ontmoet en je in een gezellige setting op de thee gaat bij een paar aangesloten bedrijven. 

 

Geef het hier door als je een keer mee wilt met de Solidair T Tour.

Bij voldoende aanmeldingen krijg je te horen dat we een tour gaan organiseren en wanneer, uitgaande van wanneer de meeste deelnemers kunnen.
De Tours worden in Utrecht, Nijmegen of Wageningen georganiseerd en duren drie uur.

Tijdens de tour krijg je een heldere inleiding over Solidair, onze ideeen en uitgangspunten. Daarnaast krijg je een beeld wat er binnen Solidair door samenwerking is mogelijk gemaakt. We geven informatie over onze eigen voorzieningen. Zoals het Broodfonds, een in eigen beheer opgezet arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen. Ook vertellen we je over onze manier van microkrediet verstrekken aan duurzame en sociale bedrijven. Verder komen de Solidair coach, onze interactieve bijeenkomsten, workshops en veel meer aan bod.

We spreken af op leuke locaties waar je een rondleiding krijgt. Als het kan buiten, zoals hieronder bij biologische tuinderij De Stroom in Hemmen. buiten bij de stroom2
Bij grote tours organiseren we eigen vervoer. Dan duurt de tour ongeveer 6 uur.Bus
Er is voldoende ruimte voor uitwisseling.
 ontmoeting t tent gmensen gWe zorgen voor lekker eten of hapjes (biologisch, fair en lokaal). eten g
Je krijgt een tentoonstelling te zien met alle bedrijven die lid zijn van Solidair en, er is het nodige aan informatie materiaal om mee te nemen.
tentoonstelling g
folders en flijers gMeedoen met een tour kost ongeveer 15 euro
Kortom, zin in een verfrissende, compacte, informatieve en vooral leuke tour met Solidair?

Meld je aan